Těstoviny s pestem, kuřecím masem a rajčátky

Tento rychlý recept mám z časopisu Allerhande (1/2021) z Albert Heijna. My jsme jedli za studena jako salát.
pastapesto-nahled
Uvaříme si těstoviny al dente podle pokynů na obalu. Necháme si 100 ml vody a těstoviny scedíme. Mezitím si rozpůlíme rajčátka a nasekáme nahrubo rucolu. Pesto, kuřecí proužky, sýr a vodu z těstovin smícháme s těstovinami. Přidáme rajčátka a rucolu a dochutíme solí a pepřem.

Martina | 15. 4. 2021 Čt 21.17 | Vaření, Drůběž a králík | Tisk | 25x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

K textu nebyl napsán žádný komentář.

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
Jakou barvu má Slunce?
Odpověd: