Bramboráky

  • 800g brambor
  • sůl, mletý pepř, mletý kmín, majoránka
  • 3–4 stroužky česneku
  • 1–2 vejce
  • asi 100 hladké mouky
  • olej na smažení

Brambory oloupeme, najemno nastrouháme, osolíme, přidáme koření a utřený česnek. Přidáme vejce a tolik mouky, abychom získali středně husté těsto. Do rozehřátého oleje lžící klademe bramborové těsto, rozprostřeme ho na placku a opékáme po obou stranách dozlatova.

Martina | 24. 7. 2007 Út 21.04 | Vaření, Zeleninové pokrmy, Zeleninové pokrmy | Tisk | 430x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

K textu nebyl napsán žádný komentář.

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
1 plus 1 jsou?
Odpověd: