Cukety pečené v alobalu

Zdravá a moc dobrá večeře z cukety a rajčátek

  • 2 stroužky česneku, sůl
  • 2–4 lžíce olivového oleje
  • 500g cuket
  • 4 rajčata
  • lžička bylinek (ideální jsou provensálské)
  • 100g tvrdého sýra

Prolisované stroužky česneku utřeme se solí a vmícháme do olivového oleje. Cukety a rajčata nakrájíme na silnější kolečka a potřeme olivovým olejem. Na alobal rozložíme věnec z cuket a rajčat a posypeme bylinkami. Alobal dobře uzavřeme, aby nevytékala šťáva, a pečeme asi 20 minut. Pak alobal otevřeme, zeleninu posypeme nastrohaným sýrem a zapékáme, dokud se sýr neroztaví.

Martina | 25. 6. 2007 Po 20.39 | Vaření, Zeleninové pokrmy, Zelenina | Tisk | 697x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

K textu nebyl napsán žádný komentář.

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
1 plus 1 jsou?
Odpověd: