Farmářské fazole

Fazole moc nemusím, ale obrázek v časopise Albert 5/2010 vypadal tak lákavě, že jsem neodolala a recept vyzkoušela. farmarske-fazole-nahled
  • 1–2 lžíce olivového oleje
  • 1 velká cibule, nakrájená najemno
  • 2–3 stroužky česneku
  • 300 g točeného salámu
  • půl lžičky pálivé papriky
  • 2 plechovky nakládaných červených fazolí
  • 1 plechovka nakládaných rajčat
  • 2 bobkové listy
  • 2 větvičky rozmarýnu
  • pálivý kečup podle potřeby
  • sůl a čerstvě namletý černý pepř
  • 150 g čedaru

Ve velké pánvi s vyšším dnem nebo širším kastrolu rozpálíme olej a pak na něm 3–4 minuty opékáme cibuli. Přidáme česnek, promícháme a zhruba po minutě vsypeme i točeňák nakrájený na kostičky a zprudka opečeme. Přidáme pálivou papriku i chilli papričku, zamícháme a přisypeme slité fazole a rajčata. Vhodíme bobkové listy, pár lístků rozmarýnu a necháme 10 minut prohřát. Dochutíme kečupem, osolíme a opepříme. Podáváme posypané čedarem.

Martina | 17. 9. 2010 Pá 11.03 | Vaření, Zeleninové pokrmy, Luštěniny | Tisk | 806x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

[1]reagujweb Franta

Na obrazku vypadaji dobre. A jak chutnaji?

5. 10. 2010 Út 16.49

[2]reaguj martiniki

[1] Franta: Jojo, byly dobre. Nemuzu ale moc srovnavat, kdyz fazole nejim tak často.

12. 10. 2010 Út 10.01

[3]reagujmejlweb dada

opravdu vypadaji skvěle

4. 10. 2012 Čt 21.02

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
Jakou barvu má Slunce?
Odpověd: