Výlet na Chlum

obrazek Další hora v blízkem okolí, která čekala na to, až ji naše Verča zdolá, je Chlum kousek od Alojzova. Počasí přímo říkalo „pojďte všichni ven“ :-), a tak jsme po rychlém obědu v podobě výpečků se špenátem vyrazili do Prostějova. Vyzvedli jsme Pipiny a jeli dále nad Mostkovice, kde jsme nechali auto. Cesta tam i zpět trvala zhruba dvě hodiny. Nejhorší byl úsek od asfaltové cesty na vrchol, kde řádili lesnici :-(. No, ale podařilo se :-). Na Chlumu jsme snědli margotku a udělali pár fotek. Cestou zpět jsme se nechali vést Vlastikem a skončili jsme někde uprostřed lesa, a tak jsme se vrátili a zkusili jinou cestu. Nakonec jsme se nevyhli ani nesení kočárku pár metrů v ruce. Verunka byla hodná a vše prospala. Na konci ani vůbec nemňoukala, že má hlad.

obrazek obrazek

Radim | 5. 3. 2011 So 20.37 | Cestování, Česká republika | Tisk | 666x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

[1]reagujweb Le fille Ash

Ale jistě to byl krásný výlet… no jo, když je hezké počasí, tak je škoda toho nevyužít, že? :-)

6. 4. 2011 St 23.40

[2]reagujweb Pavla

hezký blog :-)

10. 4. 2011 Ne 20.15

[3]reagujmejlweb Luďa

Zajímavá příhoda jen to bloudění a kočárek v rukou nezávidím… ale když se dá vyběhnout s kočárem na Bezděz tak proč ne kousek lesem :-)

11. 9. 2012 Út 11.59

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
Otáčí se Slunce kolem Země?
Odpověd: