Pstruh na másle
Při výlovu Hrubého rybníka u Šumvaldu jsme koupili čtyři pstruhy a jak jinak si poprvé pstruha připravit než na másle. Večer jsem pstruhy vykuchal a do dvou vložil přes noc citrón. Koření na ryby jsme doma neměli, a tak jsem pstruha trochu osolil, posypal kmínem a sladkou paprikou. Mouku jsem neřešil, protože jsem pstruha chtěl péci v troubě a né smažit. Jako přílohu jsem uvařil brambory. Pstruh byl výborný . S dalšíma dvěma musíme najít nějaký speciálnější receptík .
Nějaké odkazy, na které jsem mrkl:
Náš pstroužek na másle
Radim | 30. 10. 2011 Ne 21.41 | Vaření, Ryby a plody moře | Tisk | 823x
Komentáře k textu
Ten pstruh vyzerá vynikajúco, určite bol aj chutný. Najlepšie recepty sú tie najjednoduchšie. Pstruha na masle som jedol len párkrát v živote a teraz rozmýšľam, že si nejakého cez víkend dám. Kamoš je rybár, tak mu brknem, nech mi pár donesie. Takže, dobrú chuť.
2. 11. 2011 St 12.32
Pstruh je super. Taky bych chtěl nějake takovejhle rybník. Nějaké tipy, kde při výlovu rybníka lze koupit pstruh? Ty z obchodu vypadají mrtvě.
12. 11. 2011 So 19.13
[2] pepperos: Ahoj. Stačí do google zadat „výlov rybníka“ a zjistit si podrobnosti nebo jít na slepo a třeba tam kromě tradičních ryb budou mít i pstruha . Jinak existují rybníky, kde si půjčíš prut i s krmením a můžeš si nachytat pstruhy sám (např. Rybářství Tylov)
15. 11. 2011 Út 21.30
Pstruha můžu, teď jsme dva kapitální kousky přivezli z Řásné. Ovšem není nad jednohubky z „dírek“. Letos už se těšim
21. 11. 2011 Po 12.18
My doma děláme trochu odlišný recept, ale třeba budete chtít vyzkoušet. Potřít pstruha dipem z česneku, oleje a čerstvých bylinek. To je mňamka
28. 11. 2011 Po 17.04