Cykloodpoledne Maastricht - Eijsden - Kanne

Počasí konečně začalo přát vyjížďkám na kole. V pátek dopoledne jsem se s Ondrou vypravila do Maastrichtu na velký trh na náměstí a taky se trošku projela po druhém břehu řeky Mázy. Odpoledne jsem přesvědčila Raďu na další rodinnou projížďku. Jeli jsme trasu Maastricht – Eijsden – Kanne a domů.

20150508_173129-nahled

V Maastrichtu bylo vzhledem k pátečnímu odpoledni docela rušno. Sice jsme jeli v cyklopruhu, ale za mostem jsem byla ráda, že se městskému ruchu vzdalujeme. Jeli jsme po pravém břehu Mázy, jižně směrem na Eijsden. Nikam jsme nespěchali, a tak jsem se zajeli podívat do přístavu. Další zastávkou bylo Fun Valley, což je rekreační středisko u Mázy s písčitými plážemi, dětským hřištěm, půjčovnou loděk, lezeckým parkem, paintballem a dalšími atrakcemi. Dojeli jsme do Eijsdenu a přemýšleli jsme, kam dál. Buď využijeme přívoz nebo budeme muset ještě několik kilometrů jižně na most. Rozhodla vidina hospůdky a dětského hřiště přímo na druhém břehu. Za 2 eura jsme se nalodili na přívoz a jako jediní pasažéři si užívali „projížďku“ lodí.

20150508_173452_HDR-nahled 20150508_175713-nahled

V hospůdce si Raďa dal pivko a děti řádily na trampolíně. V plánu jsme ještě měli zastávku na dětském hřišti v Kanne, ale kolem něho jsme vzhledem k pozdější hodině jen profrčeli a jeli domů. Skoro jsem však domů nedojela. V Kanne jsem si při průjezdu zatáčkou nevšimla rigolu, kolo poskočilo a praskl mi zadní ráfek. Celou cestu škrtal o brzdu a bylo to docela nepříjemné. Domů jsem dojela, ale zadní kolo bylo na odpis. Takže mi vyjížďky na kole zase rychle skončily :-(.

20150508_175903-nahled

Raďa později naklikal mapu, kudy jsme jeli.

Martina | 8. 5. 2015 Pá 22.33 | Cestování, Belgie a NL | Tisk | 388x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

K textu nebyl napsán žádný komentář.

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
1 plus 1 jsou?
Odpověd: