Rozhledna Zonhoven

Dnešní odpoledne jsme si připsali do našeho seznamu rozhleden další úlovek. Rozhlednu našla Marťa při brouzdání na netu a nachází se u rybníků vedle Zonhovenu. Je poměrně nová a leží u rybníka „Kleine Vijver“. Zaparkovat se dá kousek od rozhledny na malém parkovišti (nelekněte se zákazu vjezdu, tak jako my) nebo před kempem Heidestrand, od kterého je k rozhledně cca 0,5 km.

DSC_0437-nahled

Jako obvykle bylo hlavním cílem trochu unavit naše ratolesti. Takže jsme neskončili u pouhého zhlédnutí rozhledny, ale vypravili jsme se na oranžový okruh, který měřil 5,2 km. Stezka vede rybničnou oblastí se spoustou rybníčků, které jsou protkány množstvím kanálů a stezek. Je to chráněná krajinná oblast pro různé druhy živočichů (ryby, ptáci a různí obojživelníci). Procházka byla fajn, možná pro pipíky trochu delší než jsme očekávali, takže úkol splněn – děti byly unaveny. Škoda jen toho nebe, které bylo zamračené a takové ponuré.

obrazek obrazek obrazek obrazek obrazek obrazek obrazek obrazek obrazek obrazek

Radim | 4. 9. 2016 Ne 21.28 | Cestování, Belgie a NL | Tisk | 489x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

K textu nebyl napsán žádný komentář.

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
Otáčí se Slunce kolem Země?
Odpověd: