Sloní žrádlo
- 2 lžíce oleje
- 2 lžíce plnotučné horčice
- 1 lžíce kečupu
- 2 kostky cukru
- 1 lžíce octu
- 2 nakládané okurky jemně nakrájené na kostičky
Vše se promíchá a prohřeje.
- 1/2 kg měkkého salámu
- větší cibule
Vychladlou směs smícháme se salámem (namletý nebo nastrouhaný na struhadle) a jednou cibulí (namletá spolu s masem nebo nakrájená na malé kousíčky).
- 1/2 lžičky chilli
- sůl
- 20 dkg majonézy
Vše nakonec smícháme a necháme uležet. Takto připravenou směs mažeme na chlebíčky a načančáme je dalšími běžnými dobrotami. Dobrou chuť Vám přeje paňmáma Volčků .
Sloní žrádlo
Radim | 30. 8. 2008 So 14.48 | Vaření, Studená kuchyně, Chlebíčky | Tisk | 1007x