Sloní žrádlo

  • 2 lžíce oleje
  • 2 lžíce plnotučné horčice
  • 1 lžíce kečupu
  • 2 kostky cukru
  • 1 lžíce octu
  • 2 nakládané okurky jemně nakrájené na kostičky

Vše se promíchá a prohřeje.

  • 1/2 kg měkkého salámu
  • větší cibule

Vychladlou směs smícháme se salámem (namletý nebo nastrouhaný na struhadle) a jednou cibulí (namletá spolu s masem nebo nakrájená na malé kousíčky).

  • 1/2 lžičky chilli
  • sůl
  • 20 dkg majonézy

Vše nakonec smícháme a necháme uležet. Takto připravenou směs mažeme na chlebíčky a načančáme je dalšími běžnými dobrotami. Dobrou chuť Vám přeje paňmáma Volčků :-).

Sloní žrádlo

Sloní žrádlo

Radim | 30. 8. 2008 So 14.48 | Vaření, Studená kuchyně, Chlebíčky | Tisk | 1006x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

K textu nebyl napsán žádný komentář.

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
1 plus 1 jsou?
Odpověd: