Cukety pečené v alobalu
Zdravá a moc dobrá večeře z cukety a rajčátek
- 2 stroužky česneku, sůl
- 2–4 lžíce olivového oleje
- 500g cuket
- 4 rajčata
- lžička bylinek (ideální jsou provensálské)
- 100g tvrdého sýra
Prolisované stroužky česneku utřeme se solí a vmícháme do olivového oleje. Cukety a rajčata nakrájíme na silnější kolečka a potřeme olivovým olejem. Na alobal rozložíme věnec z cuket a rajčat a posypeme bylinkami. Alobal dobře uzavřeme, aby nevytékala šťáva, a pečeme asi 20 minut. Pak alobal otevřeme, zeleninu posypeme nastrohaným sýrem a zapékáme, dokud se sýr neroztaví.
Martina | 25. 6. 2007 Po 20.39 | Vaření, Zeleninové pokrmy, Zelenina | Tisk | 1216x