Chilli con carne

Vynikající mexická klasika

  • 500g mletého masa
  • 2 lžíce oleje
  • 1 velká cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 plechovka krájených rajčat a 1 plechovka vody
  • 1 plechovka červených fazolí (popř. zelené fazole a kukuřice)
  • 1 lžička worčestrové omáčky
  • chilli koření, sůl, pepř
  • 1 červená a 1 žlutá paprika

Rozehřejeme 1 lžíci oleje a osmažíme maso. Vyndáme z pánve. Rozehřejeme druhou lžíci oleje a zesklovatíme cibuli. Ke konci přidáme rozetřený česnek. Přidáme chilli a zamícháme. Pak vmícháme rajčata, fazole, maso, vodu, worčestrovou omáčku a koření, Přivedeme k varu a vaříme, dokud nejsou všechny suroviny pěkně měkké. Nakonec přidáme na kostky nakrájené papriky.

chilli-con-carne

Martina | 25. 6. 2007 Po 22.10 | Vaření, Jídla z masa, Hovězí maso | Tisk | 868x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

[1]reagujmejlweb zoznamka

ja chili jednoducho milujem :) :d

13. 8. 2012 Po 18.02

[2]reagujmejlweb dada

mi též a chutné super

4. 10. 2012 Čt 20.49

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
Jakou barvu má Slunce?
Odpověd: