Adršpach 2010 - 6.den - Ostaš

IMG_0187-nahledRáno jsme se nasnídali, sbalili a předali pokoj. Kolem penzionu zrovna běželi běžci závodu Teplickými skalami. Bylo jich překvapivě docela dost, ale vůbec jsme jim nezáviděli ten terén. Nasedli jsme do auta a jeli ještě na výlet na Ostaš, což je pískovcová stolová hora (v sousedním Polsku je jich víc).
IMG_0195-nahled Na Ostaši se nachází dvě menší skalní města – Horní labyrint a Dolní labyrint. Prošli jsme si oba vyznačené okruhy. Horní nás zaujal několika pěknými vyhlídkami na Policko, Broumovské stěny a Javoří hory. Dolní začínal odbočkou ke Sluji českých bratří a končil Kočičím hradem, odkud jsme se museli vrátit po stejné cestě. Byla to docela krátká vycházka, a tak jsme ještě na mapě hledali nějakou rozhlednu, kterou bychom mohli po cestě do Olomouce navštívit. Nakonec jsme se ale rozhodli jet rovnou domů, cesta to byla ještě dlouhá.

Martina | 29. 8. 2010 Ne 20.01 | Cestování, Česká republika | Tisk | 496x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

K textu nebyl napsán žádný komentář.

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
1 plus 1 jsou?
Odpověd: