Ty rád játra, já rád játra, ale můj Raďa nerad játra

A kdy jindy si játra
uvařit, než když Raďa není doma. Recept jsem moc neřešila, jen se nechala
inspirovat
tímto na
recepty.cz
- drůbeží játra
- 1 cibule
- 2 lžíce oleje
- 1 lžíce plnotučné hořčice
- 1 lžíce kečupu
- sojová omáčka
- worchestrová omáčka
- pepř, mletá paprika, chilli paprika
- mouka nebo jíška na zahuštění
Cibuli nakrájíme na půlkolečka a necháme na oleji zpěnit. Když
zesklovatí, přidáme na kousky nakrájená játra a osmažíme spolu
s cibulkou. Pak přilejeme trochu vody, přiklopíme pokličkou a dusíme.
Nakonec přidáme trochu hořčice, kečupu, kápneme trochu sójovky a
worchestru. Dochutíme mletým pepřem a paprikou a pokud chceme, trochu
přisolíme. Podáváme s rýží, vařenými bramborami nebo hranolkami.