Drůbeží játra

Ty rád játra, já rád játra, ale můj Raďa nerad játra :-) A kdy jindy si játra uvařit, než když Raďa není doma. Recept jsem moc neřešila, jen se nechala inspirovat tímto na recepty.cz IMG_0063_resize
  • drůbeží játra
  • 1 cibule
  • 2 lžíce oleje
  • 1 lžíce plnotučné hořčice
  • 1 lžíce kečupu
  • sojová omáčka
  • worchestrová omáčka
  • pepř, mletá paprika, chilli paprika
  • mouka nebo jíška na zahuštění
Cibuli nakrájíme na půlkolečka a necháme na oleji zpěnit. Když zesklovatí, přidáme na kousky nakrájená játra a osmažíme spolu s cibulkou. Pak přilejeme trochu vody, přiklopíme pokličkou a dusíme. Nakonec přidáme trochu hořčice, kečupu, kápneme trochu sójovky a worchestru. Dochutíme mletým pepřem a paprikou a pokud chceme, trochu přisolíme. Podáváme s rýží, vařenými bramborami nebo hranolkami. IMG_0062_resize

Martina | 1. 3. 2011 Út 13.01 | Vaření, Jídla z masa, Drůběž a králík | Tisk | 612x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

[1]reagujweb Mario

Jááj, nechápu že lidem játra nechutnají .....

6. 4. 2011 St 13.39

[2]reagujmejlweb Vašek

Ahojte, játra jsou skvělé jídlo v každé úpravě. Nejraděj je mám jako omáčku s rýží a také na roštu s hranolkama. Na oba recepty doporučuji vepřová játra.

22. 2. 2016 Po 09.31

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
Otáčí se Slunce kolem Země?
Odpověd: