Dušený špenát

Mňamka Pepka námořníka

  • 1 balíček mraženého špenátu
  • 2 lžíce oleje
  • 1 menší cibule
  • 2 lžice hladké mouky
  • 2 stroužky česneku
  • sůl, pepř
  • 1/2 hrnečku mléka

Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme mouku a připravíme světlou jíšku. Vmícháme do ní trochu rozmrazený špenát nasekaný na kostky. Když se špenát rozehřeje, přilijeme mléko, přidáme prolisované stroužky česneku utřené se solí, pepř a dusíme do zhoustnutí. Podáváme s volským okem a bramborami nebo jako přílohu k masu či náplň do palačinek.

Martina | 24. 7. 2007 Út 22.34 | Vaření, Zeleninové pokrmy, Zelenina | Tisk | 794x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

[1]reagujmejlweb dada

taky tak děláme :-P

4. 10. 2012 Čt 20.54

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
Jakou barvu má Slunce?
Odpověd: