Grilovaný lilek

Jednou jsem byl u Dana na návštěvě a k pivku jsem dostal cuketu ugrilovanou společně se slaninou, sýrem a posypanou kořením. Bylo to moc dobré, takže když jsem byl jednou v Penny a viděl tam černý lilek, tak jsem jej koupil a na večeři udělal v podstatě to stejné (kromě slaninny kterou jsme neměli). Lilek jsem nakrájel a podle chytrých rad z netu jsem posypal solí, aby vytáhla z lilku vodu a nebyl pak rozčvachtaný. Myslel jsem si, že to je zbytečné, navíc když jsem stejně lilek musel umít vodou od soli, ale lilek byl pak příjemně slaný. Takto „suchý“ lilek jsem naskládal na plech a posypal provensálským a dalším kořením a polil olivovým olejem. Na vrch lilku jsem dal hermelín a vložil do trouby. Lilek jsme si s Marťou dali s chlebem a byl výborný :-).

obrazek obrazek

Radim | 9. 12. 2011 Pá 12.16 | Vaření, Zelenina, Zeleninové pokrmy | Tisk | 686x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

K textu nebyl napsán žádný komentář.

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
Jakou barvu má Slunce?
Odpověd: