Kedlubnová polévka

  • 1 lžíce oleje
  • 1 menší cibule
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 1,25 l vody
  • 1–2 kedlubny (dle velikosti)
  • 3 menší brambory
  • sůl, pepř, mletý kmín, vegeta, petrželka

Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, zaprášíme moukou a osmahneme. Zalijeme vodou, dobře rozmícháme, přidáme na nudličky nakrájené kedlubny a brambory. Osolíme, okořeníme, a vaříme, až je zelenina měkká. Hotovou polévku dochutíme vegetou a nakrájenou petrželkou.

Martina | 29. 7. 2007 Ne 20.35 | Vaření, Polévky | Tisk | 632x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

K textu nebyl napsán žádný komentář.

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
Jakou barvu má Slunce?
Odpověd: