Kinderstad Heerlen

Na jednom belgickém slevovém portálu jsme si koupili vstupné do Kinderstad Heerlen. Sice jsem se dívala na webové stránky, ale i přesto jsem byla zvědavá, jak to tam bude vypadat a jak se tam našim dětem bude líbit.
splhaci-vez-nahled
Jedná se o velkou halu, která je plná různých atrakcí. Je zde několik kolotočů, autíčková dráha, horská dráha, šplhací vulkán, skluzavky, prolízací hrad, trampolíny, skákací polštář, šlapací autíčka na vodě apod. Kolem všeho plno stolů a židliček. Je možné si sem donést vlastní občerstvení nebo si zde něco koupit. Vyrazili jsme sem na konci dubna jednoho zamračeného sobotního odpoledne na dvě hodinky, i když vstupenka byla celodenní. Stačilo nám to – všechny atrakce jsme si prošli, některé i víckrát. Možná až budou děti starší a budou tam moci lítat skoro samy, tak to bude pro nás méně náročnější :-)
Fotky z mobilu nejsou moc kvalitní, ale alespoň pár jsem jich sem dala. Fotky a také videa atrakcí lze najít na webu Kinderstad Heerlen.
draha-nahled draha-2-nahled
hrad-nahled vodni-draha-nahled
skluzavka-nahled nafukovaci-skakacka-nahled auticko-nahled

Martina | 25. 4. 2015 So 22.31 | Cestování, Belgie a NL | Tisk | 536x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

K textu nebyl napsán žádný komentář.

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
Jakou barvu má Slunce?
Odpověd: