Výlet do Myrtle Beach

Výlet do Myrtle Beach jsme plánovali na nějaký slunečný víkend. Skoro každý den jsme kontrolovali předpověď počasí a nakonec jsme se tam vydali o víkendu 29.-30.9.

Sobota 29.9.2007

Z Fort Gordonu jsme vyrazili v sobotu v 9 hodin ráno. Jeli jsme po dálnici č. 20 přes Columbii a Florence a do Myrtle Beach jsme dorazili kolem 13.h.

Marťa ve vlnách Naše první zastávka byla v Tanger Outletu (přes 100 obchodů, takže jsme měli co dělat, abychom aspoň většinu z nich prošli :-) Raďa si nakoupil zase několik triček, tentokrát černošských, mikinu, svetr a boty. Já jsem sháněla rifle, ale všechny mi byly krátké :-( Vypadli jsme z tama až někdy po 19.h. a vydali se hledat KOA kemp. Ptali jsme se na benzince, ale chlápek nám nerozumněl! Campsite? What? Sorry, don't understand! To mě docela dostalo. Kemp jsme nakonec našli, přenocování nás stálo asi $36. Po postavení stanu jsme se šli podívat na pláž. Byla už tma, ale přesto jsme se snažili posbírat nějaké mušličky a Raďa se pokoušel o nějaké umělecké fotky s měsícem :-) Sezóna tu skončila někdy kolem půlky září, ale na Ocean Blvd. to jestě docela žilo – zábavní parky, bary, diskotéky…

Neděle 30.9.2007

Murrells Innlet Druhý den ráno jsme sbalili stan a vydali jsme se na pláž. Oceán byl docela rozbouřený, ale voda byla překvapivě teplá. Plavání bylo kvůli velkým vlnám zakázané, tak jsme aspoň blbnuli ve vlnách u břehu. Kousek jsme se prošli a pak jsme vyrazili autem ještě kousek na jih do rybářské vesničky Murrells Innlet. Ta byla kouzelná – plno rybářských člunů, restaurací s mořskými plody, procházka po molu, pozorování ptáků… V 16.h. jsme se vydali na cestu zpátky. Nechtělo se nám vracet se na sever na dálnici, tak jsme zkusili jet po tamějších „okreskách“. Byla to dobrá volba – silnice krásně rovné a skoro žádný provoz.

Více fotek najdete v galerii

Martina | 29. 9. 2007 So 19.00 | Cestování, USA | Tisk | 647x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

K textu nebyl napsán žádný komentář.

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
Otáčí se Slunce kolem Země?
Odpověd: