Růžičková kapusta na kari
Raďa po Vánocích koupil skoro kilo kapustiček a bylo potřeba je už zlikvidovat. Vzpomněla jsem si na recept, podle kterého jsem kapustičky vařila někdy předloni na podzim. Recept jsem našla na kartičce z Lidlu. Nabídla jsem jako večeři i našim dětem a Verunka se olizovala až za ušima. Kari koření je momentálně její nejoblíbenější.- 750 g kapustiček
- 2 pórky
- 250 g žampionů
- 400 g šunkových kostiček
- 200 g crème fraîche
- 1 lžička kari koření
- 1 lžička cukru (nedávala jsem)
- 2 lžičky hořčice (nedávala jsem)
- 2 lžičky smabal oelek (nedávala jsem)
- 3 lžíce olivového oleje
- sůl a pepř
Martina | 23. 1. 2018 Út 20.45 | Vaření, Zeleninové pokrmy | Tisk | 453x