The Hague Tower a restaurace The Penthouse

Na konci září se blížilo naše 10. výročí svatby a já jsem si řekla, že bychom s Raďou mohli vyrazit za nějakou romantikou :-) Zrovna u nás byli moji a Raďovi rodiče, tak jsme je využili k večernímu hlídání Ondry a Verči. Navrhla jsem vyhlídku a pozorování západu slunce z vrchního patra mrakodrapu The Hague Tower a následnou večeři v tamní restauraci The Penthouse.
obrazek obrazek
Haagská věž je třetí nejvyšší budovou v Haagu, má 42 pater a je 135 m vysoká. Je odsud opravdu nádherný výhled (panorama Haagu, lodě v dáli na moři, Leiden, Rotterdam atd.). Viditelnost byla super, ale docela foukalo, a tak jsme zamířili do tepla do restaurace.
obrazek obrazek
Bylo teprve kolem 19. hodiny a obsazených bylo jen pár stolečků. Rozhodli jsme se si to tu pořádně užít a dali si překrm, hlavní chod i dezert :-) Jídlo bylo delikatesní, dezert nejlepší. Odcházeli jsme odsud s pěkně plnými břichy někdy po 21. hodině.
obrazek obrazek obrazek
Sešli jsme na chvilku ještě o patro níž, kde byla prosklenná vyhlídková terasa. Udělali jsme pár fotek nočního Haagu a vyrazili tramvají domů.
obrazek obrazek

Martina | 28. 9. 2018 Pá 15.27 | Cestování, Belgie a NL | Tisk | 217x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

K textu nebyl napsán žádný komentář.

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
1 plus 1 jsou?
Odpověd: