Lyžování v Karlově a na Kopřivné

Na Kopřivnou jsme si brousili zoubky už delší dobu, ale vždycky jsme nakonec skončili v Karlově.
IMG_20190104_122007-nahled
Stejně tak i v pátek 28.12., kdy už cestou do hor celou dobu pršelo a nevypadalo to, že vůbec vylezeme z auta. Překvapilo nás, že parkoviště na Kopřivné bylo i přes tento nečas plné, a tak jsme zamířili do Karlova. Pršet přestalo, dokonce začlo vykukovat slunko. Koupili jsme si 4 hodinovou permanentku, ale Ondra vůbec nebyl ve své kůži. Po 4 jízdách jsme si dali svačinku, ale Ondra už dál lyžovat nechtěl. Raďa ho přemluvil k dalším 2 jízdám a pak šli spolu do auta. Já s Verčou jsme si daly ještě další 2 jízdy a pak jsme jeli domů. Ondra doma úplně odpadl, přemohla ho angína, kterou chytnul od Lenky.
Za týden 4.1. jsme nechali našeho maroda doma u babičky a jen s Verčou vyrazili do Kopřivné. I přesto, že už byl normální pracovní a školní den, tak se parkoviště rychle naplnilo. Na webových stránkách prohlašují, že kdo zaparkuje, ten si také v pohodě zalyžuje, a nehodlají proto další parkovací místa budovat. Tato myšlenka se mi moc líbila. Fronta na lanovku byla tak 5-minutová a po obědě dokonce skoro žádná. Mají tu vyhřívanou šestisedačku s bublinou. Sjezdovku dolů si můžete vybrat buď modrou nebo červenou, kterou si Verča s nadšením taky párkrát sjela. Všichni jsme si dnešek bezvadně užili. Ve ski baru jsme si dali horkou čokoládu, bombardino a pivo.
obrazek obrazek

Martina | 4. 1. 2019 Pá 10.38 | Cestování, Česká republika | Tisk | 77x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

K textu nebyl napsán žádný komentář.

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
Jakou barvu má Slunce?
Odpověd: