Farma BuytenDelft

Farmu BuytenDelft si vyhlídla Marťa pro naše dnešní odpolední provětrání se. Nachází se u Delftu kousek od Ikei. Na farmě lze najít normální zvěřinec jako prasata, ovce, slepice apod. Vzhledem k jaru tam měli i nějaká nově narozená kůzlátka. Součástí areálu je restaurace a velké dětské hřiště s vodními atrakcemi. Děti nejvíce zaujaly trojkolky a čtyřkoly na dvoře farmy. Návštěvu doporučujeme, je to tam fajn.

IMG_20190323_150542-nahled

Počasí bylo fajn, ale ještě to nebylo na nějaké velké vysedávání, takže jsme se vydali do okolí. Nedaleko farmy se nachází vodní nádrž Grote Plas a rezervace s jelenami Hertenkamp.

obrazek obrazek obrazek obrazek

Po chvíli, co jsme zapluli do lesa, tak jsme našli medvědí česnek :-). Zajímavé co? Kdo by ho tu čekal? U jezera se naše děti nějak rozdováděly a skončilo to nešťastně, protože tam rostly kopřivy. No, a jak to bývá, když někdo neposlouchá? Je po zásluze potrestán. Takže jsem poté zbytek procházky byl za největšího zloducha :-). Je pravda, že žíhaly pěkně, a ještě následující dny mě ruce svrběly.

Na zpáteční cestě jsme narazili na dvě pěkné restaurace. První Rieten Dak a druhá Knus, která mě zaujala masivní břidlicovou střechou. Ta druhá má hned vedle sebe dětské hřiště a půjčovnu lodiček. Zpětně si říkám, že se tam určitě někdy pojedeme na kole ještě mrknout.

Radim | 23. 3. 2019 So 20.15 | Cestování, Belgie a NL | Tisk | 93x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

K textu nebyl napsán žádný komentář.

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
1 plus 1 jsou?
Odpověd: