Lanový park Veverák

Vzhledem k tomu, že naše děti jsou rozené opičky a rády někam šplhají, lezou, prolézají a podlézají, tak jsem pro ně na prázdninách u babičky vymyslela návštěvu lanového centra. Nejblíž byl Lanový park Veverák, který se nachází v lese kousek od východu ze ZOO na Sv. Kopečku u Olomouce.
IMG_20190802_103332-nahled
Nejvhodnější pro ně byla trasa Junior, která má 16 překážek a je určena pro děti s výškou 120 cm a více. Vstup stál 140 Kč, ale dostali jsme dopolední slevu 20 %. Po krátké instruktáži se Verča s Ondrou nadšeně vrhnuli na překážky. Šlo jim to moc dobře. Verča hned žadonila o opáčko. Ondra trošku váhal, přeci jenom to není jen sranda a je potřeba si někde i máknout. Koupili jsme oběma druhý vstup se slevou 50 % a dělali si srandu, že budou muset jít i třetí kolo, které bylo zdarma :-) Nemuseli jsme se přemlouvat, zvládli tři kola a Verča by klidně šla i další.
obrazek obrazek obrazek obrazek obrazek obrazek obrazek
Pak jsme se šli dát oběd, projít se k poutnímu kostelu a náš výlet zakončili obří zmrzlinou.
obrazek obrazek

Martina | 2. 8. 2019 Pá 14.27 | Cestování, Česká republika | Tisk | 155x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

K textu nebyl napsán žádný komentář.

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
1 plus 1 jsou?
Odpověd: