Rozhledna Salaš

Na dnešek jsme si domluvili vyzvednutí nového kola pro Ondru v Brně, a poté sraz s Jarkou a dětmi na docela nové rozhledně Salaš. Kombinovaný nákup/výlet jsme zakončili u Jarky na chalupě v Roštíně, kde mají pěknou zahradu.

IMG_20190815_145417-nahled

Už potřetí jsme kupovali kolo u pana Pátíka. Opět to bylo na míru postavené kolo na rámu Core, se kterým jsme více než spokojení.

Cesta z Brna do vesničky Salaš byla téměř nekonečná. Chtěli jsme se stavit po cestě někde na oběd, ale kvůli úpravě vozovky jsme se zdrželi, a poté později si i trochu zajeli. Jarka nám doporučila motorest Samota, ale ten jsem omylem projel :-). No, v autě bylo docela husto. Nakonec jsme své prázdné žaludky naplnili v restauraci ve Mlýně a na místo srazu dojeli asi s hodinovým zpožděním.

obrazek obrazek obrazek

Nyní však k rozhledně. Auto se dá zaparkovat kousek za obecním úřadem/obchodem v Salaši. Poté se už musí jít pěšky do pěkného prďáku, který se na konci trochu zmírní a u rozhledny téměř narovná do rovinky. Jarku a kluky jsme potkali až nahoře u rozhledny, ale prý to nakonec nevadilo. Vyšli jsme si na rozhlednu, někteří i dvakrát. Výhled je docela pěkný a samotná rozhledna vypadá fakt super. Jen nás trochu překvapilo, že na to, jak vypadá bytelně, tak se docela kývala. Dole v obchodě jsme koupili dětem nanuky a vyrazili do Roštína.

My jsme pak seděli na verandě a kecali o všem možném a děti si hrály na zahradě. Bylo nám tam fajn :-).

Radim | 15. 8. 2019 Čt 14.35 | Cestování, Česká republika | Tisk | 148x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

K textu nebyl napsán žádný komentář.

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
Otáčí se Slunce kolem Země?
Odpověd: