Kuře (kohout) na víně
Recept na Coq au vin mám z holandského Alberta. Samozřejmě nevařili kohouta, ale kuře. O to jednodušší pro mě. Kde bych tady asi tak sháněla kohouta, že?![:-)](./i/smajly/smile.gif)
![IMG_20200125_123729-nahled](images/vareni/2020-01-25-kure-na-vine/IMG_20200125_123729-nahled.jpg)
- 2 lžíce olivového oleje
- 4 kuřecí stehna
- 150 g slaninových kostiček
- 200 g žampionů
- 4 stroužky česneku
- čerstvý tymián
- 300 ml červeného vína
- 200 ml kuřecího vývaru
![obrazek](images/vareni/2020-01-25-kure-na-vine/IMG_20200125_114319-nahled.jpg)
![obrazek](images/vareni/2020-01-25-kure-na-vine/IMG_20200125_123737-nahled.jpg)
Martina | 25. 1. 2020 So 20.54 | Vaření, Jídla z masa, Drůběž a králík | Tisk | 130x