Cyklo vyjížďka do Otaslavic

Po delší době znovu sedáme na kolo. Tentokrát máme zamířeno k Martinině babibčce a dědovi do Plumlova, a pak do Otaslavic ke strécovi a tetě – pořád ještě sháníme nějaké věci po našem stěhování, a tak různé půdy a tmavé kouty jsou místa, která musíme ještě prošmejdit :-).

Vyjíždíme z Prostějova a jedeme do Plumlova, kde si Marťa mění mamčino kolo za svého rychlého oře :-). Na posilněnou jsme dostali Honzovy buchty, a poté jsme vyrazili kolem kempu Žralok přes les do Krumsína a po silnici až do Otaslavic. Od tety jsme dostali další buchty a k tomu slivovici.

pod-plumlovskym-zamkem

Z hledaných věcí jsme bohužel nic nenašli :-(. Cestou zpět jsme se museli vyšplhat z Otaslavic až do Alojzova – byla to pro nás pěkná makačka. Potřebovali jsme se dostat do Plumova a znovu vyměnit kolo, a tak jsme projeli Seloutským lesem po asfaltové cestě pod vrchem Chlum, dále pak kolem Loupežníka. To už jsme byli dole pod Podhradským rybníkem, co by kamenem dohodil od Plumlova. Po výměně kola jsme do Prostějova už jeli po silnici.

Odkazy na mapy:

Martina | 5. 4. 2008 So 23.00 | Cykloturistika | Tisk | 534x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

K textu nebyl napsán žádný komentář.

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
1 plus 1 jsou?
Odpověd: