Časopis Cykloturistika

cykloturistika

Tak jsem se rozhodl udělat takovou menší reklamu na časopis Cykloturistika :-). Asi před čtyřmi roky jsem dostal na vánoce předplatné na tento časopis a dále i na Velo, a od té doby se u nás tento časopis docela pevně zakořenil. Velo nás opustilo asi po druhém roce – články byly moc sportovní, odborně zaměřené na závodění apod. Cykloturistiku teď odebírají rodiče a vždy když jedu domu, už se těším jak si přečtu nový kousek :-D.

Připadá mi, že v posledních číslech toho je čím dál více :-) poslední číslo už mám dva týdny a ještě jsem nepřečetl vše. Nejvíc mě dostávájí články z různých dálkových cest po celém světě (asi je to tím, že bych sám sebe také viděl na takové cestě :-) Každé číslo obsahuje také hodně článků a tipů na cyklo-výlety po České rebulice a okolních státech. Nebudu popisovat vše, co časopis poskytuje – stačí říci, že každé cykloturistovo srdíčko musí zaplesat nad tím přivalem užitečných informací.

Tady jsou odkazy na weby, které mě z minulého čísla zaujaly + odkaz na web Cykloturistiky:

  • bikemap.net – docela pěkný web na sdílení tras
  • Dvěplusdvě – web a obchod s dětskými přívěsy
  • Cykloturistika – web cykloturistiky
  • Pell's – web brněnského výrobce a prodejce kol značky Pell's. Docela mě tato značka zaujala, poté co jsem si prohlídl kolo Áji, která si od nich koupila horské kolo. Zkusil jsem dát „Pells“ do Google a zarazilo mě, že v první diskuzi o koupi Pellsu na něj docela nadávali – hlavně kvůli reklamacím. No, vidím, že vybrat si nové horské kolo bude opravdu těžké :-).

Radim | 9. 5. 2008 Pá 11.02 | Cykloturistika, Mišmaš | Tisk | 663x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

[1]reagujmejlweb Peter

Ahojte, existuje este tento casopis??? Pozeral som ho v stankoch, no nic som nenasiel :-/

27. 6. 2013 Čt 19.31

[2]reaguj aho

[1] Peter: Jo určitě, náhodou jsme včera byli na akci Tour de Kids, kde ho zadara rozdávali 1/2013 :-)

30. 6. 2013 Ne 20.42

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
1 plus 1 jsou?
Odpověd: