Pražská sci-fi knihovnička

Po dlouhé době jsem udělal evidenci knížek, které jsem nakoupil Praze za ty dva roky, co se tam snažím přežívat.

Rád čtu sci-fi knížky a od jisté doby jsem se rozhodl, že už nebudu chodit do knihovny a že si vše, co si budu chtít přečíst, koupím. A tak se i stalo. Propadl jsem sběratelské vášni a docela obstojně jsem začal plnit moji domácí knihovničku v Olomouci. Po přesunu do Prahy jsem v tom pokračoval a pomalu jsem plnil těch pár poliček, které jsem pro tuto mou zálibu ukořistil :-). Vzhledem k tomu, že místa nebylo moc a knížky jsem skládal nad sebe a za sebe, začal jsem mít docela guláš v tom, co chci ještě koupit a co už mám. Takže nakonec jsem se jednoho dne rozhodl, že vše vyskládám, prohlédnu svoji sbírku a vše roztříděné vrátím zase zpět.

Přehrabávání se v knížkách prostě miluji, obzvláště když jsou moje. Vždy když beru jednu po druhé do ruky, tak přemýšlím o čem byla, jak se mi líbila apd. Nakonec, když jsou všechny knížky z knihovničky vyskládané, tak zažívám euforický pocit majitele toho všeho a kochám se pohledem na tu knížkovou „pohromu“ – tak to nazývají naši a Marťa :-). Následující obrázek je zvěčněním této menší „pražské pohromy“.

Vyskládané knížky

Radim | 1. 7. 2007 Ne 04.07 | Sci-fi | Tisk | 610x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

K textu nebyl napsán žádný komentář.

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
Otáčí se Slunce kolem Země?
Odpověd: