Zkouška nového Croozeru

obrazek Po pár týdnech zkoumání na netu a procházení různých diskuzí jsme se rozhodli koupit přívěsný vozík pro děti Croozer. Jako další v úvahu by šel Azub Jerry nebo nějaký Chariot. Takže opět zvítězila zlatá střední cesta. Azub se nám moc nezdál a Chariot je moc drahý. Vozík jsme koupili na internetu co nejlevněji v DOMIsport (nyní je o zhruba pětikilo dražší). Složení byla docela hračka. Zato větší trable jsem zažil s přiděláním naší autosedačky (vajíčko od Maxicosi), protože tzv. miminkovník jsme nekoupili. Nakonec jsem si pro radu zašel na stránky internetového obchodu Velo Fiala. Pokud se zajímáte právě o vozíky pro děti, tak tyto stránky jsou naprosto jedinečné – poskytnou vám množství rad, obchůdek nabízí odpružení pro Croozery, apod.

S přípravou na první jízdu jsme skončili až chvíli po sedmé, ale to nás nemohlo odradit. Navlékli jsme naši slečnu do teplého oblečení a vyrazili na Hejčínské louky vyzkoušet Verunčino nové vozidlo :-). První projížďka byla velice krátká, ale myslím si, že budeme spokojení. Mě už se nyní honí hlavou výlet kolem Dunaje.

obrazek
obrazek
obrazek

Radim | 2. 5. 2011 Po 20.49 | Cestování, Česká republika | Tisk | 788x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

[1]reagujweb Mahjong

Máte pěkný miminko!!

29. 5. 2011 Ne 21.19

[2]reagujmejl Slavka

Ahoj. Od kolkych mesiacov ste mali babo vo voziku? Konzultovali ste vhodnost aj s detskou doktorkou?

Dakujem.

1. 5. 2014 Čt 11.56

[3]reaguj Radim

[2] Slavka: Ahoj, Verča byla v croozeru v pěti, ale to bylo jen na chvíli. Poté jsme ji v něm vozili párkrát později, ale moc se jí v něm nelíbilo – moc to drncalo. Koupili jsme pro ni „miminkovník“, ve kterém se spíše leží než sedí. Později jsme ještě dokoupili pružení Dodgy. S doktorkou jsme nic nekonzultovali. Ondra to též zkusil, když mu bylo pár měsíců, ale nelíbilo se mu v něm též. Poté jsme to už nezkoušeli a trochu na něj zanevřeli. Místo toho jsme koupili sedačky na kolo.

8. 5. 2014 Čt 20.37

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
Jakou barvu má Slunce?
Odpověd: