Krutí s glazovanou karotkou

Během plánování mojí opožděné oslavy třicetin jsme přemýšleli, co bychom připravili za trochu slavnostní oběd. Po různém přebírání kuchařek a shánení receptů na netu se mi nakonec nejvíc libil recept Telecí steak s glazovanou karotkou. Samozřejmě jsme jej trochu pozměnili – místo telecího masa jsme koupili krůtí, ale ostatní postup jsme zachovali. Jako přílohu jsme uvařili bramborovou kaši. V podstatě to bylo opečené krutí maso, trochu zvláštní byla sladká omáčka s tou mrkvičkou :-).

obrazek obrazek

Radim | 23. 7. 2011 So 21.40 | Vaření, Jídla z masa, Drůběž a králík | Tisk | 483x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

[1]reagujmejlweb dada

krásné fotky

4. 10. 2012 Čt 21.04

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
1 plus 1 jsou?
Odpověd: