Cikánské hovězí nudličky

Tak jsem jednoho dne koupil hovězí maso a až doma jsem narychlo špekuloval, co s ním. Úplně tak jednoduché to nebylo, protože na vše, na co jsem narazil, bylo potřeba nějaké ingredience, která nám chyběla. Nakonec to vyhrál tento jednoduchý recept z internetu:

Cikánské hovězí nudličky

Co k receptu potřebujete:

  • hovězí maso nakrájené na nudličky
  • cibuli
  • kápie (já jsem dal čerstvou, ale v původním receptu je sterlizovaná)
  • půl sáčku mraženého hrášku
  • lžíce worčestrové omáčky
  • sůl, pepř

Hovězí plec (množství individuálně), velká cibule, na 700g masa 2 velké, 1/2 skleničky červené, sterilované kapie, 1/2 sáčku mraženého hrášku, lžíce worcesteru, sůl, pepř.

Postup je jednoduchý – maso jsem zprudka opekl a poté chvíli dusil, tak aby změklo. Poté jsem přidal kápii a hrášek a koření s worčestrovou omáčkou. My jsme si k tomu dali rýži.

Jídlo bylo na svou jednoduchost výborné.

Při prohledávání netu mě zaujal následující repcept Hovězí po Burgundsku, tak někdy příště s daleko větší přípravou :-).

Radim | 25. 1. 2014 So 20.37 | Vaření, Hovězí maso | Tisk | 703x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

[1]reaguj martiniki

Raďo, my už jsme ale Hovězí po Burgundsku vařili! Loni na Velikonoce, nevzpomínáš? Tvoje žena ;-)

12. 2. 2014 St 13.24

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
1 plus 1 jsou?
Odpověd: