Dětská farma a hřiště Pietersheim

Pietersheim u Lanakenu jsme navštívili už asi 3 krát. Je zde dětská farma, restaurace, hřiště pro více než 300 dětí, vodní hrad a krásný les na procházky.

DSC_0017-nahled

Tentokrát jsme auto nechali kousek od vodního hradu. Mysleli jsme, že ještě stihneme prohlídku, ale zavírali v 16 hodin, když jsme právě přicházeli. Verunka začala plakat. Já jsem si myslela, že je jí líto, že nám před nosem zavřeli bránu, ale ona brečela kvůli něčemu jinému. Chtěla si vylézt na zídku, ale vrchní cihla byla uvolněná a spadla jí na obličej. Nad horním rtem měla pěkné bebino a chvíli nám trvalo, než jsme ji uklidnili.

DSC_0010-nahled

Šli jsme dál lesem k dětskému hřišti a farmě. Bylo to odsud asi 1km. Narazili jsme na nějakou stezku s trpaslíky, nějakým povídáním a úkoly. Příště to prostudujeme víc. Nasbírali jsme také nějaké žaludy pro prasátka, ale ta byla tentokrát schovaná. Jen jsme krátce pozdravili jeleny, oslíky a kozy a šli řádit na hřiště. Zpátky k autu jsme odcházeli až za tmy.

DSC_0030-nahled DSC_0039-nahled

Více fotek najdete v galerii zde.

Martina | 31. 10. 2014 Pá 20.30 | Cestování, Belgie a NL | Tisk | 439x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

[1]reagujmejlweb Ondřej

Výborné hřiště, s juniorem jsme si to tam užili… Kdy bude další článek?

4. 12. 2014 Čt 11.40

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
1 plus 1 jsou?
Odpověd: