Běh na Praděd 2015

A je to zase tady! Vyvrcholení běžecké sezóny jedině s Během na Praděd :-) Loni jsme se bohužel nemohli zúčastnit, ale letos jsem v červenci narazila na levné letenky a vzhledem k tomu, že Raďovi zbývala ještě nějaká dovolená, tak jsme se rozhodli letošní ročník nevynechat.
IMG_0120
Bohužel se opět nepodařilo zajistit ubytování na chatě Veronice (kvůli další rekonstrukci). To bylo možná i důvodem k tomu, že běžecká základna nebyla až tak široká a mnozí běžci (i kamarádi neběžci) zůstali doma. Škoda, ale alespoň nám to s Raďou zajistilo první místa :-) Já jsem žádnou konkurentku neměla – všechny potenciální závodnice se vymlouvaly na kojení svých mláďat. No a Raďa měl akorát strach z Koziho, ale ten měl dnes nějaký špatný den, vůbec mu to neběželo. Celou cestu až na Ovčárnu jsem ho měla na dohled. Ale říkala jsem si, že se nemůžu hecnout a předběhnout ho, protože to by pak s námi už nikdo nikdy na Praděd nechtěl jet :-)

Výsledky:

  • Radim – 00:56:09
  • Jiřík – 01:04:39
  • Kozi – 01:09:50
  • Martina – 01:13:55
  • děda Jirka – 01:19:31
  • Aleš – 00:53:52
obrazek obrazek obrazek obrazek obrazek obrazek
Fotogalerie z ligy100.
Běželo se mi docela dobře, trošku tréninku bylo znát. Akorát jsem udělala chybu a poslechla Raďu, abych nic moc dopoledne nejedla. Celou cestu mi pak žbluňkalo hlady v břichu a bylo to docela nepříjemné. Takže příště se pořádně nadlábnu, ať mám energii na lepší čas :-)
V cíli v restauraci na Pradědu jsme jako obvykle dostali polévku a čaj. To mi udělalo dobře a konečně přestalo kňourání mého břicha. Po polévce jsme se nechali vyvézt výtahem na rozhlednu. Slibovali jsme to Verunce a navíc bylo hezké počasí a pěkný výhled. Dohlédli jsme až na Sněžku. Cestou dolů na Ovčárnu Ondru i Verunku bolely nožičky (měli nové nerozchozené botičky, tak možná i z toho). Babička s dědou si je odvezli na chalupu za sestřenicí Kájou a bratrancem Kubou a nechali nám tak volný večer bez dětí. Bohužel žádná větší akce se nekonala. Poseděli jsme v poklidu chvíli na Pokiho a posléze na našem pokoji, ale kolem 23. hodiny už byli všichni nějací unavení a šli jsme spát.
obrazek obrazek
obrazek obrazek obrazek
V neděli ráno jsme se všichni pomalu sbalili, ještě trošku pokecali a v 10:30 jeli kyvadlem dolů a domů. Nás ještě čekala oslava babiččiných 80. narozenin v Rýmařově. Pozvala celou rodinu na oběd do hotelu Praděd. Dostali jsme výbornou svíčkovou a ke kafi mňamózní domácí zákusky.

Martina | 10. 10. 2015 So 20.43 | Mišmaš | Tisk | 319x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

K textu nebyl napsán žádný komentář.

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
1 plus 1 jsou?
Odpověd: