Projížďka na koních

Tento článek není přímo o výletě někam, ale přeci jen jsem si ho dovolila sem zařadit, protože pohled na svět z koňského sedla bude určitě patřit k našim velkým zážitkům tady v USA.

Marťa na koni Já jsem na koni nikdy neseděla (teda aspoň si to nepamatuju) a Raďa říkal, že kdysi moooc dávno jezdil maximálně na poníkovi. Takže jakmile jsme se dozvěděli, že jsou na základně stáje a že je možné se na koníkách povozit, tak jsme věděli, že do toho určitě půjdeme. Nakonec se nás domluvilo 10 (většina byli Tomovi spolužáci). Rezervaci jsme měli na 12:30 a stálo nás to $21 pro každého. Já jsem vyfasovala klisničku Sundance – byla moc hodná a byla lídrem – tzn. že jsem jela první (teda hned za průvodcem) a ostatní koníci ji následovali. Raďova klisnička se jmenovala Danna. Na začátku nám vysvětlili pár základních povelů a vyrazili jsme na hodinovou projížďku po lese. Bylo nádherně, koníci šli poslušně jeden za druhým a když vznikla trochu mezírka, tak se dali do klusu. Opravdu krásný zážitek. Ze začátku jsem se trochu bála, že si bude koník dělat co chce, že se třeba něčeho lekne, ale bylo to fakt super.

Více fotek najdete v galerii

Martina | 21. 10. 2007 Ne 03.03 | Cestování, USA | Tisk | 982x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

[1]reagujweb Nelly

ahoj mate nadherny blog fakt nadherny…prosim podivejte se na muj a kdyztak pridejte komentar diky :-)

18. 10. 2008 So 19.17

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
1 plus 1 jsou?
Odpověd: