Chřest se žampiony

Recept z belgického časopisu Simply you 4/2016 (Carrefour).
DSC_0997-nahled
  • 1 svazek bílého chřestu
  • 1 lžička másla
  • 250g bílých žampionů, nakrájených na čtvrtky
  • 1 stroužek česneku, rozmačkaný
  • 12 plátku italské šunky, nakrájených
  • 50g pecorino
  • sůl, pepř
Chřest oloupeme a odkrojíme spodní dřevnaté konce. Nakrájíme ho na 3cm kousky, blanšírume 2 minuty v lehce osolené vodě a slijeme. Na pánvičce si rozpustíme máslo a krátce opečeme chřest. Osolíme, opepříme, vyndáme z pánve a udržujeme v teple. Ve stejné pánvi opečeme žampiony s česnekem, pak přidáme chřest, promícháme a ještě chvíli opékáme. Přendáme na talíře a dozdobíme plátky šunky a sýra.

Martina | 21. 5. 2016 So 18.23 | Vaření, Zelenina, Zeleninové pokrmy | Tisk | 307x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

K textu nebyl napsán žádný komentář.

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
Jakou barvu má Slunce?
Odpověd: