Kraftmans Marathon Trail Run v Maasmechelenu

Sice jsme opět o rok starší, ale to nás nemohlo odradit od letošního ročníku běhů v Maasmechelenu Kraftman's Marathon Trail Run. Naši se opět rozhodli, že přijedou, odzávodí a zbaští dovezenou martinskou husu. Tentokrát však přijeli v početnější sestavě s Lenkou, Kubou, Kájou a husou i s troubou :-). Na nedělní závod jsme vyrazili všichni, běžců však ubylo, protože Marťa se vymluvila na velkou přetrénovanost (nebo to bylo naopak?). Já jsem se rozhodl pro 14 km a taťka si dal opět 7 km. A výsledky? Doběhli jsme a můžeme jen doufat, že příští rok to bude lepší:

  • já = 01:15:46
  • taťka = 00:56:03
DSC_0019-nahled

Vzhledem k tomu, že jsem tento rok moc nenaběhal, tak jsem se rozhodl jen pro 14 km, protože půlmaraton by bylo trápení. I tak jsem měl co dělat, a prudké výběhy jsem musel jít chůzí. Příští rok musím holt víc běhat!

Před startem jsme byli ještě vysmátí a plní energie :-).
obrazek obrazek
Během našeho závodění se zbytek realizoval na kopcích v Mechelse Heide.
obrazek obrazek obrazek obrazek obrazek obrazek
Moji rodiče mají semtam šílené nápady, a tak tentokrát pro jistotu s husou vzali i troubu. Husa vážila zhruba sedm kilo a je jasné, že do naší remosky by se nevlezla :-). Zpětně můžu říci, že nákup trouby byl dobrý nápad, protože jsme ji použili později i na vánoční cukroví, chleba, … Ale zpět k huse, ta se pekla zhruba 5–6 hodin a byla eňoňuňo. Jediná tragédie byla, že jsme nepočítali s tak dlouhou dobou, a tak ji naše ratolesti nestihly. A to bylo řevu … :-).
DSC_0045-nahled

Radim | 13. 11. 2016 Ne 20.37 | Mišmaš | Tisk | 257x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

K textu nebyl napsán žádný komentář.

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
Jakou barvu má Slunce?
Odpověd: