Universal Studios Hollywood (3.den)

Tento den jsme celý strávili v Universal Studios Hollywood. Byl to docela odpočinkový den, zakončený přesunem do Kingmanu (Arizona).

Vstávali jsme kolem 8. hodiny a já jsem při balení zjistila, že mi chybí levá náušnice. Universal Studios Prohledali jsme stan, umývárky, auto, ale bohužel jsme ji nenašli. Pořád jsem čekala, že se někde nečekaně objeví, ale nestalo se :-( Po cestě z kempu jsme se na chvilku stavili na pláži v Malibu, pozdravili Pacifik a jeli dál. Pořád byla mlha, a tak nemělo smysl zůstávat tam déle. Navíc už jsme se docela těšili do Hollywoodu a Universal Studios. Vstupenky jsme si koupili už doma na internetu (kolem $55), takže jsme měli o starost (a o frontu) míň. Prozkoumali jsme mapu parku a vrhli se vstříc novým zážitkům. Navštívili jsme tyto atrakce:

a spoustu obchůdků se suvenýry. V Universal Studios se Shrekem Nechali jsme se také vyfotit se Shrekem a princeznou Fionou – ti byli moc fajn :-) a Fiona se té pohádkové opravdu hodně podobala. Nemůžu říct, která atrakce se mi líbila nejvíc, všechny měly něco do sebe. Rozhodně jsme se ten den nenudili. Raďa byl nejvíc vysmátej z Domu hrůzy, kdy nás v temných uličkách začal honit frajer s motorovou pilou :-)

Večer nás ještě čekalo 330 mil do Kingmanu, kde jsme přespali v kempu KOA. No, moc jsme se ale nevyspali – za stanem nám pořád někdo chodil (pak jsme ráno zjistili, že tam nějací noční nadšenci chodili venčit svoje čtyřnohé miláčky).

Více fotek najdete v galerii

Martina | 19. 11. 2007 Po 17.08 | Cestování, USA | Tisk | 979x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

K textu nebyl napsán žádný komentář.

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
1 plus 1 jsou?
Odpověd: