Lyžování v Karlově

Další naší sportovní aktivitou o vánočních prázdninách bylo sjezdové lyžování. Ondra i Verča stáli na lyžích poprvé vloni. Doufali jsme, že si snad něco budou pamatovat, ale přesto jsme raději zvolili krátké modré sjezdovky.
IMG_20171229_135030-nahled
Poprvé jsme vyrazili do Karlova v pátek 29.12. a vzhledem k prázdninové přelidněnosti ve Skiaréně jsme zvolili menší skiareál Pawlin. obrazek Koupili jsme permanentku na 3 hodiny a to nám opravdu na první letošní lyžovačku stačilo. Sníh byl namrzlý a děti se ze začátku docela bály, protože se jim to hodně a rychle rozjíždělo. Po hodince si už ale zvykly, věděly, jak na to, a jezdily s nadšením. Chvilku nám sněžilo a sem tam vysvitlo i sluníčko.
Podruhé jsme do Karlova vyrazili ve čtvrtek 4.1. a do auta jsme nacpali ještě Ivu s Jájou. Vzhledem k tomu, že už byl klasický všední pracovní den, tak tu skoro nikdo nebyl, jen pár lyžařských kurzů. Tentokrát jsme vyzkoušeli modré sjezdovky ve Skiaréně (Slunečnou a Rodinnou) a jejich expresní čtyřsedačku. Opět jsme si koupili 3-hodinovou permanentku. Ondra s Raďou si šli tak po hodince a půl odpočinout do skibaru a dali si párek v rohlíku a bombardino. To jsme si dali po lyžovačce i já s Ivou a Raďa prohlásil, že se to musíme naučit a udělat si ho doma. Recept snad bude brzy na blogu :-)
obrazek obrazek obrazek obrazek

Martina | 29. 12. 2017 Pá 15.01 | Mišmaš | Tisk | 243x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

[1]reagujmejl mick007
:-)

30. 1. 2018 Út 16.26

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
Jakou barvu má Slunce?
Odpověd: